Seleksi Pemain, Gajayana Dipenuhi Ribuan Aremania


Seleksi Arema di Stadion GajayanaMungkin tidak sedikit yang bertanya, ini latihan (seleksi) apa pertandingan? Ya, latihan Arema di Stadion Gajayana sore tadi (Selasa 19 Februari 2008) dihadiri oleh lebih dari 5 ribu Aremania. Hampir tidak jauh berbeda dengan pertandingan reguler, penonton sudah memenuhi tribun timur (bawah skor) dan tribun barat yang sedang direnovasi (eks teribun VIP) sebelum latihan dimulai sekitar jam 15.30 WIB. Mungkin ini adalah rekor baru ketika “hanya” seleksi & latihan -bahkan bukan pertandingan uji coba- stadion Gajayana dipenuhi oleh ribuan Aremania.

Momen latihan Arema tersebut juga dimanfaatkan oleh Aremania untuk dijadikan sebagai titik awal perlawanan Aremania terhadap sanksi komdis PSSI. Pada sesi latihan tersebut, Aremania beratribut lengkap, dengan kaos, syal, dan boneka singa, serta membentangkan bendera & spanduk besar Aremania.

Tingginya animo Aremania untuk menyaksikan sesi latihan Arema tersebut salah satu alasannya mungkin adalah karena banyaknya kabar beberapa pemain incaran Arema akan bergabung. Nama-nama yang santer diberitakan oleh media cetak di Malang antara lain Firman Utina, Eka Ramdani, Nova Arianto, dan Erik Setiawan.

Seleksi Arema di Stadion Gajayana

Selain nama-nama pemain incaran Arema yang direkomendasikan oleh coach Bambang Nurdiansyah, Aremania tampaknya juga ingin menyaksikan kemampuan pemain-pemain seleksi serta pemain lama yang dipanggil lagi oleh manajemen Arema.

Namun pada sesi latihan sore tadi masih belum nampak nama-nama tersebut di atas. Hanya Alex Pulalo, pemain lama yang kembali berlatih, dan mampu menghibur dan mengobati kerinduan Aremania, terlebih Alex mampu mencetak satu gol pada sesi game. Pemain seleksi eks striker Persema, Dodit Fitrio, mencetak dua gol pada latihan game tersebut.

Pada latihan tersebut coach Bambang Nurdiansyah ditemani duo asistennya, Joko “Gethuk” Susilo dan pelatih kiper baru Arema, Benny van Breukelen.

Dari perkembangan transfer pemain, Alex Pulalo masih menunggu negosiasi nilai kontrak dengan pihak Arema dalam 1 – 2 hari ke depan. Sementara itu Achmad Kurniawan (AK) telah meminta surat keluar pada hari Senin (18/2), dan tidak mengikuti sesi latihan sore tadi, meskipun demikian AK menepis rumor dirinya telah bergabung dengan Persik Kediri.

Hingga berita ini ditulis belum ada pemain yang sudah deal, hampir semuanya masih dalam tahap negosiasi nilai kontrak. Beberapa pemain lain yang direkomendasikan Bambang Nurdiansyah diharapkan sudah datang di Malang pada minggu ini. Bahkan salah satu sumber yang enggan disebutkan namanya mengatakan bahwa Firman Utina telah berada di Malang untuk menegosiasikan nilai kontrak dengan Arema.

*) foto : Galih Ongisnade.Net

Pasang Banner Iklan & Promosi di Ongisnade.net

Iklan

40 pemikiran pada “Seleksi Pemain, Gajayana Dipenuhi Ribuan Aremania

  1. pasoepati pertama. sumpah militansi tanpa batas. cemburu aku ker karo kowe? aku pengen seluingkuh dadi arema nia…… hehehehehhehe oleh pora ker?

  2. Tak ada pertandingan seleksi dan latihanpun jadi. Benar2 latihan arema yg beraroma aremania. Arema banget dah

  3. @ELWAFA :
    wes turu paleng sam :)

    pancen toooop…markotopppp…kok aremania iki…dukung terus yo ker…aremania tak hanya menyemangati para pemain arema, tetapi juga menjadi ujian mental bagi pemain pemain muda yang akhir2 ini menjadi incaran Banur…semoga dengan terbiasanya di “saksikan” ribuan aremania selama sesion latihan mental pemain2 muda menjadi terasah!!!

    FIRMAN UTINA goes to MALANG :) :) :) (kurang paco rubio, julio lopez & tetep serge!)

  4. Iki kabare firman utina ncen sido balik nang kandange ongis tah rek ? Sam putu kolem ga yo ?
    Salut wes mbek kera2 !!!!!!!
    Latihan ae sing delok samono akehe, opo maneh nek pas Liga Super Ongis kandange balik nang Gajayana…. Tambah mbois !!!!!

  5. Waduh “tim penyeleksi” calon pemain Arema uakeh tenan ker…sampe lebih dr 5 ribu….
    reneb jare sam zipeno iku,,,iki dadi latihan n tes mental pisan gawe pemain muda sing kate niam gawe Arema…

  6. Wis TOP CER Tenan pokoe…..
    Baru latihan aja uda segini…apalagi ntar klo Super liga
    BTW…
    Bener nih Utina akan Back to NGALAM…
    Tambah joss ae…

    TOP MARKOTOP PUOOLLLL
    ya ginilah….. AREMA ada karena AREMANIA
    ga da AREMA ga rame….
    OK Boy??

    Buat ARIF & Thenk_Bonek….
    Ndi arek wonokromo iki.. Iki lho deloken AREMANIA..
    ojo mbok padakno BONEX JANCOEKmu iku..
    GOBLOK ko terus..

    waha..ha…ha…

    Salam satu jiwa AREMANIA KAMPUS AYABARUS

  7. huihuihhihihiw….
    kuampret kabeh ancene nawak nawak Aremania iki..
    marai pengen ae….
    biyuh biyuh…

    NolaB
    Ongis Kandang Bajul

  8. sip fanatisme dan mental fairplay tetap dijunjung tinggi yooo…!
    mugo2 arema tambah ganas rek..!
    Serge main nggak..! tolong serge di pertahankan yo…!
    SALAM SATU JIWA…. :)

  9. @ gayon

    Wsss…lak ancn kepingin…yo digerakno konco-konco’e sampeyan ndelok latihane bajul ijo lek wuis mulai latihan. Fanatismne bonek gak kalah karo AREMANIA, opomaneh lek juga tertib dan beradab. Selamet Cak, konflik bajul ijo wis selesai dengan damai. selamat fredy mulli jare mbalek nglatih bajul ijo….

    buat nawak-nawak hebak….salut samm…. dadi kepingin helom ngalam ayas…. twam bagus, menejemen- pelatih solid, suporter fanatik dan beradab,….. balesane mek siji Sam…. JUARA SUPER LIGA.

    VIVA AREMA….LUV AREMANIA….

  10. Keplok Kelpok Keplok (Soryy ga nok icone)
    Salutttt………Aremaniaaaa….
    Duh Kangen Rek.Jancok PSSI iku…Maleh gak nggawe Atribut LEk ndelok Arema
    Duh Gile Bener…Sesi LAtihan Kyok ngono
    opo maneh Pertandigan…MEluber sampe MOG
    kwakwakwka
    Endi Bonek?
    Salam Aremania Pandaan
    jujur Arek Pandaan 60% Aremania
    Ga percaya Silahkan Buktikan
    Suwoonn JEs

  11. wah aremania pancen oke … kita Aremania tidak takut Pssi dan Bli kita cuman takut Tuhan. kita tidak takut hukuman pssi kita takut Hukuman Tuhan . Kita Aremania bukan Pssi dan Bli Yang tidak takut Tuhan ( hehee korupsi tok , seneng e membual , seneng e mendenda tanpa dasar) Tapi Kami Aremania Cinta Tuhan , cinta damai , cinta Indonesia….

    Ayo Arema & Aremania tebar kan virus cinta Tuhan , Cinta Damai , Cinta Indonesia……

    Buat Pssi bertobat lah… Tuhan sudah Mau Datang….. Aremania bersabarlah Kebenaran akan tiba dan kita bisa berkata …. Aku bangga menjadi arek malang …. kemana – mana di juluki singo edan ….mau tau lanjutan nya beli kaset nya hehehehe

  12. Seru kerr latihane…kebetulan ak tail latihane…tapi sayang UTINA gak teko…!!!

    Ak yo nggumun karo nawak2 kok akeh men yo seng teko..!!!
    iki biasane koyok pertandingan PERSEMA lek niam kurang lebih 5 ribu…!!!

    ALEX Pulalo Mbois…opomane gol’2 iku!!!

    Dodit Fitro ambek Firman Basuki dicoret saja!!! maen’e gak mbois…lek Dodit sprint’e emg banter tapi dribling ambek naluri gol kurang!! Ndek PERSEMA ae jarang nge GOL no..

    saran…lek latihan mane taip hari Jum’at N Selasa di Gajayana skalian bawa Drum n Perkusine biar spt pertandingan sesungguhnya…Oyi…sekalian latihan Mental gawe PEMAIN MUDA…hehehe!!!

    ak bangga punya AREMA..!!!
    ak bangga jadi AREMANIA..!!!

    SALAM SATU JIWA AREMA..!!!
    AREMANIA ” Damai Boleh Ribut Boleh”

  13. Ngenei iki Nggarai Ndas Ngelu (lek ndelok Critone)……Latihan kok Gak Pas Dino Prei !!!!!!!(pusing).

    Tp Gak Masalah seng Temping Wes onok Wakile wong 5000 Nawak2 Hebak seng bagian Nyeleksi. Ayas Bagian Ndelok seng pas Mbayar ae lah.
    Maklum Adoh Malang Hamurku (gak takok…. he he eh tak jawab dewe)

  14. waduh…. iki ngalah2i tail pertandingan ker… wes tambah ngelu PSSI iku, niate mateni semangate AREMANIA tapi malah ngompori alias nambah semangat… Wes nggak usah mikiri sing kadit seneng karo AREMANIA, sing penting dukung terus AREMA oyi….
    Salut sam….

  15. @idub
    lah boss…lha laopo aku nggerakno kera kera nonton latihane Persebaya…
    sing di kon nggerakno kera2 bonek cekno si thenk bonek n arif wae…
    ayo thenk n arif…ajarono nawak2mu bonek cinta damai…
    koyok koen koen kabeh iku…

    sam
    sing nggarai ayas iri iku, ayas kadit osi kolem tail latiane Arema koyok nawak2 nang nduwur iku, coz ayas domisili nang Ayabarus
    ayas yo Aremania sam..
    huihuihuihiw….

    NolaB
    Ongis Kandang Bajul

  16. @gayon

    Sepurane Sam…. lek ndelok tulisan bajul iku kok yo mlayune nang BONEK….

    Monggo Cak Arif dan Thenk BONEK…. digerakno para BONEK’e…

  17. Amit..nunut comment…

    @ rey
    bener jare sampeyan cak…sebagian arek pandaan iku melu singo..sebagian dadi bonek..malah jare cak ghoebiz..(mantan dirijen’e bonek..) onok sing ndukung loro2ne…dadi sampeyan gak usah “propaganda”..nyante aja….biasa ae…

    @ Aremania sby
    sedikit bernostalgia sam…….
    pada musim 2004 (era kurniawan dj) setiap latihan Badjol Idjo dihadiri rata2 1500 bonekmania apalagi
    pd era “dream team” (musim 97-98) latihan Green Force dipindah ke stadion gelora 10 nop. dikarenakan sekitar 2000 bonekmania selalu memadati tribun di lap.karang gayam yg kapasitasnya hanya 500 orang..dan puncaknya pada saat digelar turnamen pemanasan (latihan terakhir) sekitar 55 ribu bonekmania memadati stadion gelora 10 nopember yg hanya berkapasitas 45 ribu….

    soo..gak usah sampeyan podho’no ..kami memang beda dgn anda..karena apa yang telah sampeyan alami dan rasakan…kebanyakan kami udah pernah mengalami duluan….ok…

    BONEKMANIA…..
    PEACE…LOVE…….FANATIC……..

  18. JUASIKKKKKK pancenan … lek onok hiburan koyok ngene koq cepet temen sek ker … ayas durung oleh mbalek iki, kangen , wes suwe gak tail AREMA secara langsung …. nggarai iri ae ndelok otof e tok …. mbois wes …

    AREMANIA JEPANG tidak kemana-mana, tapi ada di …. JEPANG AJA … kesasar

    _________________
    Forum Liga Indonesia

  19. @4 all

    aku yo gak iso nonton sam, kpingin nang malang maneh ki.. hiks hiks, tapi dah terobati oleh ongisnade.net, suwun sam..

    @Thenk BONEK n cak arif
    Selamat cak, konflik persebaya dah selesai, moga persebaya musim depan juga masuk Super Liga, jen lebih rame..

    Slam Satu Jiwa! http://lapantuju.wordpress.com

  20. TAMBAH KOMENTAR:
    Dadi inget pas Brazil Latihan dik Piala Dunia, sampek ditiketno..tapi hasile jeblok pas piala Dunia 06.

    Muga-muga ARema Gak jeblok….

  21. @sam Idub
    heheheh…sante wae paklik…
    ayas nang kene tetep melu seneng kok..
    lah wes ono ongisnadedotnet sing aptudet…
    dadi gak ketinggalan berita soal nawak2 AREMA AREMANIA nang ngalam…

    sing aku sik bingung ikiy…the conductor sidane maen mulai tanggal orip?
    trus selama berapa hari?
    lha lek pas dino idrek yo kadit osi tail sam…
    mosok ditinggal minggat nang ngalam….
    :(

    ayo sing ngerti infone…
    muhun di sharing..

    NolaB
    Ongis Kandang Bajul

  22. @ suwun dongomu yo cak lapantuju nang persebaya…………..

    @ ELWAFA, kon iku maksudte yo opo seh ? wong aku wezz ga golek perkoro, ko’ kon isek kate ngencel2 endasku !!
    wezz ancene arek sitok iku ga isok mari rekk, areppo ditambakno yo tetep ga isok berubah sifatte………….tetep ae katro, kampret, ndeso, bejat, jancok puooollllllll…………………

    memang bonek ga ada matinya…………………….

    salam suporter ………………

  23. Ini namanya rindu dendam. Kalau di pertandingan resmi dilarang PSSI (selama 3 tahun) no what what. Yang penting di kandang sendiri, bisa bersorak melepas rindu dendam. :P
    Hidup Aremania :!:

  24. wah syg ayas nga iso kolem delok latihane arema,,soal’nya ayas ada di pulau sebrang,,untung ada ongisnade.net yg bs membantu perkembangan arema & aremania stiap saat..BONEK JANCOK cocotmu ojo gacor ae…salam satu jiwa aremania

  25. aku takok jawaben yo rek …

    Korwil tlogomas mari nggawe spanduk super gede tah? soale pas kapan ndino iku nawakku crito lek arek;e mari nggambar spanduk arek korwil tlogomas ukuran spanduk 12x20m!! terus finishing digarap ndek stadion kanjuruan.

  26. ati2 rekk tribun VIP kate ambrol………………

    (bangunan tua, wezz wayahe……….)

  27. waduh… tak enten2i ndik TV koq yo… durung ketemu.. opos itreng ono “Reality Show” seleksine AREMA nggolek calon2e SINGO…
    padahal ndisik pas latih tanding karo MitraKukar + Persikuba ublem ndik ANTV + Trans7..

  28. wahhhh… :D iki pas aku sek Kleleran ndek prapatan hare… :D

    lha opo maneh Sam .. ncen urip kleleran kok :D ..

    yo ngene iki ..ndelok Arema kudu di rewangi kLeleran …

  29. salam satu jiwa kera2 bangkitkan semangatmu jangan pantang mundur sing penting semangat polae pssi kakean pola ,arema aremania sak indonesia selalu mendukungmu ayas arema bontang jes sasli kera nahelop ngalam suwon.fredy irawa

  30. Siaran RADIO wis iso tak acces tekok kene rek,….. (Tanjungpinang), tapi lewat internet kapan TV ne,…. iso di acces cek ayas iso ndelok siaran live, …. ( latihan + tanding)

    AREMANIA Macul sawah iso
    AREMANIA gawe bakso
    AREMANIA dodol Kaos iso
    AREMANIA tawuranyo iso
    AREMANIA menggunakan teknologi iso !
    artine : Ndek endi ae AREMANIA iku tetep iso urip

    Salam,…!

  31. Assalaamu`alaykum wa Rahmatullaahi wa Barakaatuh

    Ayas kok ga percoyo yo lek sampek limang ewu?
    Mosok sak mono?

    Lha wong ayas ae ndek sebelah Lor nyobak ngitung nggawe quick count, wong holopes tak ijir kiro-kiro butuh area sak piro, trus areane ta’ ambakno kiro-kiro satus wong, ta’ ambakno maneng dari sewu wong. Lha ndek tribun Etan thok wes kiro-kiro limang ewu! Sing ndek kulon? Meh wolung atusan, sing ndek lor? kiro-kiro sewuan, sing ndek kidul? Mek rong satus koyo`e (ipes). Wes pithung ewuan. Sing ndek njobo stadion?

    Sing marakno kangen ker, lek ayas dudhuk ramene, dudhuk birune Gajayana. Tapi sing ndelok iku lho, onok mbah wek nggendong putune, onok ebes memes sak kanae mbontot rantangan (koyok piknik), onok sing ambek ojobe, malai ayas kangen ambek kodewku sing bonek aseli soale ileng-ileng pas ta’ jak koled ndek Kanjuruhan areke merinding mblebes mili saking nggumone.

    Pesenku ker lek koled latian maneng, trus MOG jik durung mari, siji, ati-ati ndek tribun kulon, soale lek wayahe angin, iku seng-seng iso semburat. Loro, ojok lungguh ndek tumpukane betonan iku, ga stabil. Telu, lek kawab bontotan mbok yo lungguhe nyedek ayas, trus tawanono, ga ditawani nakam yo ditawani oker.

    Wes kabeh, nuwus.

    Wassalaamu`alaykum wa Rahmatullaahi wa Barakaatuh

  32. kasian ne ak wes 1 tahun lebih ak ora moleh nang malang
    ak merantau neng kalimatan,tapi ak selalu abdet ongisnade.net ak pingin sekali2 arema latihan opo tour neng kaltim.ben ak iso delok…maju terus arema ku……

    salam aremania 99 X-goro Tajinan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s