Perkembangan Renovasi Stadion Gajayana


Stadion Gajayana Malang yang sedang direnovasi sudah mencapai tahap pembangunan tribun atas dan atap. Sedangkan sisi tribun lain sepertinya tidak akan mengalami banyak perubahan, sama seperti pada perhelatan ajang Liga Champions Asia tahun lalu. Membayangkan megahnya Stadion Gajayana yang baru nanti (Malang Olympic Garden – MOG) sepertinya akan sangat eman sekali kalau tidak digunakan untuk Superliga. Berikut beberapa foto perkembangan renovasi Stadion Gajayana. (klik untuk memperbesar foto)

Renovasi Stadion Gajayana     Renovasi Stadion Gajayana

Renovasi Stadion Gajayana     Renovasi Stadion Gajayana

69 pemikiran pada “Perkembangan Renovasi Stadion Gajayana

  1. Waah…..
    Woooow…………….Busyeeeettttt………….
    Best Club with the best Supporter….and the best Stadium….
    Tidak seperti Salah satu Club di Pulau Jawa yang Stadionnya bukannya di perbaiki atau di renovasi…eh malah di bongkar dan di ganti jadi taman bermain…..
    Gila….benar bENAR gILA
    Club lain dapat mencontoh ….ndak usak malu2.
    Arema dan Aremania di contoh keteladanan dan kreatifitas di segala lini……
    Udah Biasa…!!!!
    Hidup AREMA…………….
    Salam Satu Jiwa…
    Revolusi PSSI sekarang juga
    atau Bubarkan saja PSSI di ganti dengan ONGISNADE.NET
    hehehehehee
    PISS

  2. Sakjane lek atletik ewud lapangan dewe kane ker osi digawe lapangan model kotak koyok ndik inggris hehe. . Kapasitase yo osi luweh kanyab maneh. Terus dikeki tv gede karo sponsore sing osi gerak2 ker hahaha. .

  3. salam tempel….

    iki tah seng jarene stadion TOP….
    ehmmmmmmm…..
    oke juga…….
    koyok senayan yo…. pake tribun bertingkat….
    sayang sekali sekarang penontonnya bukan AREMANIA…..
    tapi tukang atau kuli bangunan……
    wkwkwkwk…..
    (coz stadionnya kan sek dibangun…… heheheheh….)

    merindukan bojoku ana……

  4. hahaha si MOG ini kejar tayang ini…gara2 di denda setiap bulan 100 juta sama Pemkot Malang. Di denda karena telat menyelesaikan proyeknya yg dijadwalkan awal 2008 sudah selesai….

  5. Ich, MOG itu kepanjangan malang olympic garden yaitu semua sarana yg ada di areal gajayana, meliputi stadion,hotel,kolam renang,mall,dll. Kalo gak salah ada maketnya,coba lht di situs pemkot malang

  6. thenk_bonex : porak pasar kecok e petadek, e genteh dadi Darmo trade center. hahahahhahaha ….Neser

    ngkok nek moleh nang Suroboyo tak ampiri, nang endi alamat mu ? aku nang Sepanjang, Ngarepe aneka gas Industri.

  7. neknggolekke nggoleke thenk_Bonek (ga pake MANIA) iku gampang golekono nang isore patung BAJUL & BOYO lah pas dek isore PATUNG iku de’e nadahi OYONE BAJUL :) sampek BONEK bondo duwek? tapi kapan bonek bondo duwek la wong web ae gak urip paling2 isone BONDO TA**

  8. neknggolekke nggoleke thenk_Bonek (ga pake MANIA) iku gampang golekono nang isore patung BAJUL & BOYO lah pas dek isore PATUNG iku de’e nadahi OYONE BAJUL :) sampek BONEK bondo duwek? tapi kapan bonek bondo duwek la wong web ae gak urip paling2 isone BONDO **EK

  9. Ha ha ha ha Mangkane Ojok NGESRUH tok…pasti
    jawabane yo MENGHIJAT koen dewe COK…eh cak !!!
    wes talah gak usah nyrimpete moto nang kene …iku nduduhno yo koyok koen iku TABIAT bonek sesungguhnya.
    Ha ha ha ha ha

    Stadion yg PATUT di PELIHARA & DI BANGGAKAN AREMANIA.

  10. Wooooowww…KEREN..!!!!

    tapi sayang AREMA tetep di Kanjuruhan….!!!!

    KANGEN AREMA-AREMANIA ERA GAJAYANA dulu…!!!!

    Bikin merinding musuh yg gak punya mental bagus!!!

    SAlam SAtu Jiwa AREMA

    eh iyo ada kabar malam kemaren Basement MOG Kebakaran…!!!!

  11. memori of gajayana (merinding sam nulise), lek ndelok gambaran progress renovasine, pingine koyok stadion emirates, tapi udah bangga kok saya di perantauan melihat kemajuan stadionku.mudah-mudahan iso nontok nang malang lek superliga mene.amin. untuk sam admin:
    apakah nantinya arema akan main di MOG, gajayana, atau kanjuruhan?

  12. Semoga AREMA balik ke GAJAYANA lagi…ato kalo bisa diatur lah jadwale, pertandingan minggu iki ndek Gajayana, minggu ngarepe Kanjuruhan, ben Pamkot ambek Pemkab sama2 beruntung, hehehehehe :D
    Sing jelas salah satu impianku adalah melihat AREMA kembali lagi ke Gajayana…opo meneh Gajayana saiki wes ketok mbois, gak iso mbayangno lek wes komplit renovasine koyok opo…
    Suwun OngisNade.Net !! ayas sing adoh tekan Ngalam iso ndelok perkembangan Gajayana sampe seberapa !!
    SIP !! :)

    Salam Satu Jiwa !!

  13. sepurane seng akeh yo cak…!!!!
    aku iki asline frustasi lek ndelok konco-konco bonek. aku asline salut karo aremania seng iso nggawe blog koyo ngene…wes pokok’e gathel jancok”………..

    ijo….. ijo….. ijo…..
    oke…okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee………..

  14. aku asline yo salut nang awakmu thenk_bonex … koen termasuk wong sing pinter.

    Yok opo nek awakmu mulai ngeblog, aku janji teko nang blogmu, gak pake ngesro …..

    daftar o gratis, terus gaweo kreasi nang kene alamat e

    id.wordpress.com / http://wordpress.com

    Ayo thenk aku mendukungmu !!!!

  15. ngarepe gajayana di kei patunge ONGISNADE, tambah mbois kali.
    lek di delok koyoke nggak ono partisi antara penonton & lapanagan, tambah mbois poll….
    MALANG = AREMA = MY PRIDE CITY

  16. aku yo melok merinding sam moco artikel iki , stadion bersejarah kita!
    nonton mulai nunut ( karena masih SD , nunut orang dewasa yg lagi nonton persema, -karena waktu itu blum ada arema atau arema masih baru-barunya) akhirnya agak besar , memanjat tembok Gajayana ,
    sampai akhirnya membeli tiket terus karena kesadaran bahwa hasil pendapatan tiket tersebut adalah benar2 untuk memberi nafas untuk AREMA.
    ingat jaman ketika tribun timur masih beralas tanah berumput yang rombong bakso bisa nangkring di tribun , what a memory!
    i miss Micky Tata cs :(

  17. Sueneng Atiku Lek GAJAYANA di Gawe kandang SINGO EDAN………Kari Uklam tok tekan omah lek kate tail Lab-laban. MUANTEP LOP

  18. wezzz jan stadinmu apek tenan rekk !!!!!!!!!

    tapi stadionne ojo ngantek dinggo aremania ///

    ngko ndak koyo stadionne kediri, Brawijaya…………………

  19. Terung teras,aku yo kepingin duwe komunitas suporter koyok aremania rekk,lebih kreatif,jan adoh karo bonex cak.salut-salut!!!

  20. arif pisan ayo ngeblog, kongsian karo thenk_bonek, idene 2 kepala ketoke lebih apik timbang 1 kepala… ayo semangat !!!

  21. Tak kiro renovasine iku wes sampek ngono tok, tibakno pas january wingi liwat kono kaget delok bakal tribun lantai 2 ne, sumpah bakalan apik tenan GAJAYANA iki. Aq yo pingin sam Arema balik maneh nang kandang asline, iso nambah prestise sepakbola Ngalam, ker

  22. Kalo menurut aku gajayana direnov karena mengantisipasi arema yg lolos Asian champ league kemaren dan pemkot meneruskan ide pembangunan MOG. Jadi gak ada alasan bagi siapapun untuk melarang arema main di gajayana,karena hakekatnya arema fc,persema,metro fc,persikoba,kanjuruhan,brantas,gajayana,dll adalah milik warga malang. Secara prestasi dan kebanggaan,arema jg jauh lebih baik dari klub di malang raya yg laen. Pada intinya mayoritas warga malang dan yg merasa bangga dgn kota malang ingin punya team yg bs membawa harum nama malang raya,dan itu diwujudkan dgn berdiri dan eksisnya klub arema. Saya rasa pejabat2 malang raya jg sepaham dgn hal tsb. Sehingga sdh saatnya beliau2 bersatu padu ikut serta membawa arema menjadi yg terbaik di negeri kita. Viva arema,viva ngalam raya

  23. Ker,sing ruangan2 iku ewag opo ker? Ewag wartawan,vip opo mess? Opo kate digawe depot iku xixixi. . Koq kipa ketokane ndik tribun onok ruangane

  24. cak arif dan para bonek sampean iku kl kata orang ILAB sama dgn NASKELENG ngerti arti’ne ta ora cak…sampean lek dolen nang bali engko wis di siapno upacara NGABEN..sam super liga arema gawe stadion kanjuruan opo MOG..

  25. iyo jane ker .. :D stadion e Ledom koyok ndek inggris iku … waaaahhh mboys lek ngunu :D .. ( mbayangno Thok koyok e ) …. kapan yoo… ? ….

  26. @arif n thenk bonek :
    koen ngerti stadion gajahyana di renov
    1.gak nampung akehe aremania
    2.cek gak di panjat karo bonek lek pas persebanci main nang malang.
    tenk bonek senengane kok salam tempel ?????
    opo koen pengemis????????

  27. #
    arif, di/pada Februari 18th, 2008 pada 1:45 pm Dikatakan:

    Terung teras,aku yo kepingin duwe komunitas suporter koyok aremania rekk,lebih kreatif,jan adoh karo bonex cak.salut-salut!!!

    arif kok melas, aku dadi sak uaken rif.
    wis ojok dipikir .gabung ndek kene ae rif
    melassss.arek kabur kanginan.
    rodok berubah arif

  28. arif,bonek iku jancok ojok dipadakno aremania
    gakpodo rif.aremania lebih kreatif,
    bonek lebih koyok jancok, maklum persebanci
    ijo ijo ijo taek kebo

  29. Sam Zoel sama Sam galih thanks telah menjamu aku di kandang ongisnade.net…tibake admin ongisnade iku guanteng2 lho….ayo aremanita kabeh ono lowongan iki ker….!!!
    Kenbali ke soal renovasi stadion Gajayana.Sebenarnya aku sangat kecewa dengan perkenbangan renovasi Gajayana.Soalnya menurut aku Renovasi yang dilakukan MOG nilainya masih kalah dengan asset kota Malang yang dijadikan lahan MOG….mungkin ae kerr klub tonggo dewe kecipratan teko investor MOG dadi ada kesepakatan renovasi dan kompensasi dari MOG.BTW KABEH WES KADUNG TERJADI SAIKI GIMANA CARANYA AREMA DAN AREMANIA ISO BALIK KANDANG DI GAJAYANA.SAM INEP HARUS MENGIZINKAN AREMA BERTANDING DI GAJAYANA KARENA HANYA AREMA YANG BISA MENGHARUMKAN KOTA MALANG.

  30. wingo pas dolorku seng ndek bandung lak teko ya…terus uklam2 eh are’e nggumon karo bangunane MOG seng dikiro iku stadion gajayana terus ngomong ngene “wadoh bang gila nich AREMA hebat banget punya stadion kaya di London” modern euyyyy… wua ha ha ah ha … pancen bangunan MOG iku menipu dikiro iku seng stadion gajayana :)

  31. @witho kha-rhax & kabeh moso2 bonek :

    sirik tanda tak mampuuuuuuu….(gak tau juara)

    Yok opo opo iku Persebaya iku luwe hebat teko aremaaaa…ha ha ha…
    arema iku opo???!!! ga tau juara Liga … paleng pool lapan besar mane wes…wes…dasar bodho, bodo, bodo… hahahaha
    gawe opo the best suporter wes gak panyu ndesoo…

    ijoo….ijo…ijooo…ijooooo….
    taek kebo nemplek ndek raimuuuu…wauakakakakakak

  32. JUARA Jaman GAK ENAK ae di BAnggak-Banggakno…..wes KADALUWARSA !!!!!! &
    BonekMANIA baru sedikit (GAK RUSUH) aja sudah SOMBONG, tapi Sembarangkalire “NIRU AREMANIA”.

    PERSEBAYA di Banggakno……GAK PERNAH MENANG
    lawan AREMA MALANG.
    Ha ha ha ha ha….JUARA CAP OPO iku ?

  33. wes talah gak udah berseteru…gak ada gunanya…!!!

    Apalagi berseteru dengan BONEK…wes malah gak berguna sekali n malu2 in…!!!

    lha wong kita lagi bangga n bahagia stadion Gajayana direnovasi kok malah BONEK kebakaran JENGGOT..!!!

    wes gak udah berseteru….!!!

    SALAM SATU JIWA AREMA..!!!
    AREMANIA “Damai Boleh RIbut Boleh”

  34. silent please.
    udahlah kita nggak usah saling menjelekkan satu sama lain. nanti yang baik akan kelihatan & yang jelek akan terpinggirkan (malangkucecwara).
    Up date terus sam admin progress gajayana stadium, estimasi: selesai kiro 2 kapan sam? kayaknya sampai superliga AREMA masih di Kanjuruhan feelingku.
    AREMA Juara SUPERLIGA 2008.

  35. Ping balik: Stadion Gajayana Malang « Lapantuju’s Weblog

  36. haha malang punya stadion sekelas liga inggris…lumyanlah walaupun sekelas divisi championship….tapi sudah merupakan yg terbaik se indonesia… InsyaAllah…

  37. @ loper :
    eh eh taeh kocing………………………….kakeh
    caen sapa la petadek ngik benyak cong porak2 en dinak,mon kakeh bengal majuh ke dinak,kakeh nakanak kota lama nyeh……………kakeh anak buahna mad drai gang 2
    engko benyak nakanak eh diyeh cong
    ongisnade tak dik cakar cong mon ke surbejeh
    e kekek bereikai kenik junior cong
    he he he nakanak bik laksak naurusap takok cong ongisnade
    tak pernah deteng mon ketemu eee naurusap tak kayak laksak bengal cong mangkat ke ngalam taeh jrengik
    bonek gik seniorrah laksak cong

  38. he he he he he he
    salam kenal teko arek pasuruan gawe asu2 malang
    sam sam sam………………………sampah iki tah
    he he………………
    ojok ngunu cak bek ngawe kata kata gak masuk akal blas
    arema iku g pantes dadi juara copa&liga es polae arema iku
    kandang tok wanine luar kandang recek
    nang pasuruan lo g tau teko es
    kalo laksak berani ke gajayana&kajuruhan
    polae aq yo benci bek seng jenenge arema
    opo maneng pas waktu kejadian di kediri muak aku liat nya wes jelas jelas bener kepemimpinannya wasit masih disalahkan
    kayak persekabpas wes ngakui kalo masalah keuangan mang g bisa apa makanya sulit untuk nembus keatas
    g kayak arema yang uang e banyak tapi menang kandang
    walaupun persekabpas ma bonek g pernah diundang ma arema g papa g ngurus seng penting aku seneng
    ntar persekabpas fuck selama ma arema taek kucing tubmej
    tubmej
    tubmej
    tubmej
    tubmej
    tubmej
    tubmej
    tubmej
    tubmej
    tubmej
    tubmej
    tubmej
    tubmej
    arema kutunggu tunggu g datang datang arema jancok jaran jancok jaran taeke asu(nyanyian perjuangannya arema) nyayikan bro…………….

  39. Jasik……
    Stadione Keyen rekkkk……….
    pangenn rono….
    Tapi……….
    Stadione Arema Kok Kanjuruhan
    Secara jauh dan ngono2 tok
    Tapi Gak popo
    Tetep Cinta Aremania
    Wew Ada Bonek
    Ga ngara Iso mbangun..Lha Bonek Bondo NEkat
    Arema Bondo Duwit
    Salam KEnal KErrrr….Aku Ojok Dikiro Arek Persekabas yo
    Jujur Pandaan 60% Aremania
    Ga percaya Silahkan Buktikan
    Suwoonnnn

  40. lapo ae se arek sakera iki..!!!

    teko2 kenalan wes menyebarkan aroma permusuhan..!!!

    wes klo gak niat kenalan gak usah nulis ndek blog iki…!!!

    wes gak kulo nuwun malah menyebarkan aroma emosi!!!

    gak duwe blog dewe tah!!!

    klo pengen ngisi mbok ya seng sopan!! masak gak duwe tata krama…!!!

    Tuan rumah disini kan AREMANIA…!!!

    Buat sam admin : tolong klo ada postingan yg tdk patut di tampilkan di blog ini di edit aj atau klo perlu dihapus aj skalian..!!!

    soalnya blog ini kan di liat oleh bnyak kalangan!!

    makasih..!!!

    SALAM SATU JIWA AREMA..!!!
    AREMANIA “Damai Boleh Ribut Boleh”

  41. salut de’ aremania. mon persekabpas lakar Pokrembu’eng patek, Bonek ijo enga’ taena jeren.

  42. hehehehe ayas setuju dengan sam golden_boy, ini blog punya arema, aremania n aremanita, kalo ada “tamu tak diundang” tolong buat administrator blog untuk di delete aja, kita harus menjaga nama baik n reputasi arema, aremania, n aremanita, ayas kadit mau kalo blog ini sebagai ajang caci maki n menghujat, tujuan adanya blog ini adalah untuk mendukung arema, arema n arema, oyi

    buat sakera bikin blog sendiri saja ya, masak tidak bisa ato apa memang gak bisa, kasihan ya, benar-benar kasihan sakeramania yang satu ini, mohon untuk khalayak ramai supaya dibikinkan blog buat sakera (kalo mau) hehehehehehehe

  43. @ Roofie_mania

    Lah trus Buat arek2 Pandaan yg Punya jiwa Arema dan disangka The Lassak Ga boleh Ikut ya?

    Arema Kan Ga kmn2 tpi dimana2

    Pandaan bukan berarti Pasuruan
    Panjen kabupaten dewe
    Batu kabupaten dewe
    Mereka Arema juga kan
    Masak Aremania pandaan ga boleh ikut
    Secara geografis Pandaan juga Pasuruan

    Gmn Sam osi ditrimo?

  44. @thenk_Bonek (ga pake MANIA)
    sayang sekali sekarang penontonnya bukan AREMANIA…..
    tapi tukang atau kuli bangunan……(coz stadionnya kan sek dibangun…… heheheheh….)

    — jare sopo sam ???? mangkane nyobak ndelok o nang gajayana lek onok waktu(lek gelem pisan sih hehe gak mekso)

    @arif
    wezzz jan stadinmu apek tenan rekk !!!!!!!!!
    tapi stadionne ojo ngantek dinggo aremania
    ngko ndak koyo stadionne kediri, Brawijaya

    — gak mungkin sam, AREMANIA gak sebodo supporter sing ngobong stadion e dewe plus ngrusak kota e dewe

    @arif
    Terung teras,aku yo kepingin duwe komunitas suporter koyok aremania rekk,lebih kreatif,jan adoh karo bonex cak.salut-salut!!!

    — nuwus sam ….

    @anti-MALANK anti-BIRU sikat wese

    — nuwus pisan sam karo thread mu sing LUCU iku (gak kate ngamuk soale junk post koyok ngono lek ditanggepi mek mbuak2 energi ae) AREMANIA CINTA DAMAI TAPI TIDAK MENOLAK PERANG

    @kancana_thenk_Bonek

    — WAKAKAKKAKAKAKKA tak gawe ngguyu tok wes, junk post yang gak bermutu ….

    @rey Aremania Pandaan

    guduk ngono sam, MUNGKIN pesan sing tersirat tekan tulisan e sam Roofie_mania iku gawe sing selalu menyebarkan areoma permusuhan ndek site iki, sampeyan masio gak ndek ngalam utowo gak lahir ndek ngalam tapi bangga sebagai AREMANIA … iku wes cukup membuktikan bahwa sampeyan AREMANIA, soale AREMANIA iku onok e ndek ati, guduk ndek slogan utowo atribut … santai ae sam

    __________________________________
    AREMANIA JEPANG (Forum Liga Indonesia)

  45. @Roofie_mania,
    Ga’ perlu sam, justru aremania punya sifat berjiwa besar, apapun kata orang lain…gak urusan sam.. justru dengan banyaknya tamu dak diundang berarti mereka juga cinta arema.. suwun suwun telah berpartisipasi disini..

    @rey Aremania Pandaan
    Lah, sudah jelas sam.. Aremania tidak kemana-mana tapi ada dimana-mana! Sampean di pandaan pasuruan isek cedek, ayas nang ponorogo, lumayan.. sam panda nek maumere.. uadoh puool…… tapi kita tetep satu jiwa!

    Salam Satu JIwa!! http://lapantuju.wordpress.com

  46. nawak-nawak kabeh khususnya arema, aremania n aremanita, sak durunge ayas njaluk sepurane sik kanyab ilakes hehehehehehehe, sing ayas maksud “tamu-tamu tak diundang” iku yo supporter dari tim lain yang menyebarkan tulisan-tulisan provokasi dan memancing permusuhan di antara sesama supporter dan untuk aremania n aremanita lek iso, kadit usah di tanggapi komentar-komentar tersebut karena buang-buang energi lan tambah dosa hehehehehehe (iki jerene guruku lo sam hehehehehehe), selain itu juga karena pengalaman ayas waktu melihat web sitenya aremania dulu yaitu aremaniacyber.com dulu, jaman itu web sitenya aremaniacyber terdapat banyak komentar dari supporter lain sing isine yo ilok-ilokan, menghujat dsb
    Ayas melihate gini sam, ayas pengen aremania mengoperalisasikan pesan supporter cinta damai sing nang ngalam wingi sam bukan tambah MEMPERPARAH keadaan yang sudah ada
    Nuwus sing kanyab yo sam, len ayas duwe dosa karo nawak-nawak kabeh, ayas njaluk sepero sing kanyab yo

    viva aremanisme

  47. betapa megahx setadion arema malang, buseeeeeeeeeeeeet
    club paling siap, paling mandiri paling top dijgat indonesia siapa lgi klu bukan si rajax singa ” singo edan” yg pancen edan tenan. gua setuju dgan pendapat temen diatas, klu pssi diganti ja dengan http://www.singoedan.com.
    hiiiiidddddduppppp aaaaaaaareeeeeeeemaaaa

  48. MALANG BANGGA PUNYA DUA STADION + CLUB YANG CINTA DAMAI….
    AREMANIA + NGALAMANIA PEACE LOVE UNITY…
    AREMANIA GERBANG MAUT SIAP MENYAMBUT KEDATANGAN REKAN2 DARI SEGALA PENJURU..

    SALAM AREMANIA GERBANG MALANG UTARA(lawang)

  49. salam utas awij AREMA
    buat wong2 klo emang gak suka m arema mbok ojok elek2i website iki.pancen lek jenenge bonek ambek sakera iku pancen tukang ngreso,isine IRI terus,opo gak isin.& buat AREMA ayas sangat bangga karena punya 2 stadion yang uapik2.nih buat yang punya web ini klo ada tulisan2 yg gak perlu gak usah ditampilkan oyiii
    SALAM SATU JIWA AREMA

  50. yeah the stadium renovation seems quite good.
    but you have to remember that AREMA isn’t a peaceful club, since they INJURED and also DESTROYED the meaning of fair play and also blaming the referee for the main cause.
    what a stupid club, with stupid fans who never understand about the rules of football and sportivity

  51. busyeeeeeeeeeeeettttttttt…………………cek mboise saiki gajahyana ker…….

    tambah sip ae saiki…..opo maneh lek misale wis rampung………….wuih tambah sip la’an stadione…

    salut…salut…AREMA….

    salam piss…LAROS…

  52. yo ngono stadion ndang dibenahi biar tambah gedhe tambah apik tambah sangar !!! singo edan e biar bisa tambah garang.

    Aku emang arema yang lagi merantau di kota bonek suroboyo tapi tetep bangga karo darah arema yang mengalir dalam darah. hahahaha.

  53. gajayana bagus koyok stadion luar negri,, lap latihan nang njobo stadion jan sip aremania iso nonton latian.. Mog yo sereb….

  54. bagus bgt ch sebenarnya stadion gajayana sekarang
    tp perpaduan warna yg ada kurang menarik ……………. but salut dech wat warga AREMA SALAM SATU JIWA===================

  55. Truz terang gw salut bwt malang, utk urusan Stadion. Kapan yah Makassar bikin stadion Baru..???? salam dari anak Makassar coi !!!

  56. stadion boleh bagus T O P be ge te

    Tapi prestasi juga harus jos…..ker

    suporter yo harus rukun karo suporte lainya

    ga oleh anarkis

    ayo arek” Malang
    ayo memajukan persepak bolaan indonesia
    jadi contoh buat klib” laion
    okey

    peace

  57. MAJU TERUS AREMANIA KAMI SELALU MENDUKUNGMU, LAWANLAH MUSUHMU DI DJARUM ISL SUPAYA AREMA BISA MENJUARAI LIGA INDONESIA, SALAM SATU JIWA AREMA INDONESIA

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s