Sebuah Cerita Nawak Aremania di Ranah Rantau


AremaCerito Arema di Rantau Merindukan Aremania Community
Sebagai orang ngalam isla ayas sing uadoh ndek paran gak osi ngapusi, karo opo sing onok ndek njero ati. Eleng waktu iku jaman sik ndek malang,… (nenjap) Taon 1990-1993 karo arek2 budal nang GAJAYANA ndelok MECKY TATA cs ( gawe kaos ireng tulisane AREMA ndek dada kelir putih) walaupun mulih kadang2 yo,…. ditarget karo kera ngalam dewe ( kenangan pahit sing saiki dadi manis ).

Soale jaman iku kan jek jaman kegelapan bagi AREMANIA heheheheheh ….( blm seperti sekarang sudah terkoordinir ) padahal lek dipikir2 podo aremania ne. ( heheheheh lucu yo,… ?) Tapi yo gak popo kenek digawe crito.
Moleh tekok gajayana langsung nang Jl. Sawunggaling Kepanjen (saiki embuh dadi jalan opo ? ) ndek kono onok warung kopi, karo ngopi omong2an, yo onok sing ngomonge gak enak “gae opo ndelok bal ae adoh2 nang malang…., tapi yo onok sing ngertakno yok opo Nganem gak ?” Lha wong jenenge seneng karo AREMA ( masyo kalahan ) aku gak peduli mek mental kudu rodok kandel titik soale sak liyane duwit cukup gawe numpak karo tuku tiket yo,… ketir2 lek ditarget arek2 dewe. ( lak moleh Mlaku,…….. hueehehehehhehee )

Lha ndek paran kene rek,… aku wis onok pirang2 taon ( uakehhh taon ) gak tau ndelok Bal langsung ndek STADION ( ndelok mek liwat TV ikupun lek AREMA sing maen) tapi yo ngono ojok salah masyo aku ndelok ndek omah yo ngawe soak AREMA. Onok roso sing gak iso tak UNGKAPNO waktu ndelok liwat TV, lek AREMANIA kesorot TV koyok2 aku kudu mencolot mlebu TV gabung karo arek2 (koyok wong gendeng yo,… ) gak popo !

Dadi intine memang AREMA gak Kemana-mana Tapi ada Dimana-mana memang terbukti ! cuma kadang yo onok wis ngerti podo2 gawe soak AREMA aku nguyu wong nge mlengos,….. ! ( wuik,… sombonge wong iki wong malang tenan ta kaos e thok ), lha sing lucu maneh aku tau ketemu karo sing gawe soak arema bareng tak jak ngomong osob kiwalan tibakno arek Flores yo gak popo sih,.. (aku bangga ternyata AREMANIA duduk wong ngalam thok ) tapi isine rek,….. aku diguyu-guyu karo wong sak ANGKUTAN UMUM ( kok pas sing numpak akeh wong jowone )

Yo wis rek yo,…. AYO sing Rukun ( nebar Perdamaian ndek endi ae ) lha liwat ONGISNADE.NET iki salam ae gawe AREMANIA2 SEJATI,

sALAM
DIMANAPUN DAN SAMPAI KAPANPUN AREMA TETAP BERKARYA

aku sing wis pirang2 taon gak moleh,……..
aku sing wis suwe,…… gak tau kumpol konco2 arema liyane,…
aku sing wis suwe,…. gak ngambah stadion,…..
Ojo disalah artekno, …………..
Aku,….. Tetep AREMANIA

*) ditulis oleh kontributor Ongisnade.Net: xonom_Ndek_KEdol P.Batam

Pasang Banner Iklan & Promosi di Ongisnade.net

Iklan

36 pemikiran pada “Sebuah Cerita Nawak Aremania di Ranah Rantau

  1. sam,,,,
    ayas yo podho karo sampeyan…
    padahal ayas gak adoh-adoh banget teko Bhumi Arema, mek ndek jember. tapi yo wes juarang banget ndelok Arema niam ndek stadion…
    wes 5taon ayas kuliah ndek kene, emang dasare kuliah ndek fakultas kesehatan…dadi uripku entek ndek rumah sakit terus…
    pancene ngono sam,,,,kenangan2 ndisik lek dieleng-eleng, trus opo maneh lek ndelok Arema niam ndek tv, aku jan koyok wong gendheng…kepengen melok nawak-nawak AREMANIA berkreasi bareng sam Yuli…
    tapi sampean wes lawas yo sam,,,jamane micky tata…
    lek ayas mulai ndelok Arema jamane Joko Susilo, cak Nanang, karo trio Chili iku..aku eleng pas halokes durung muleh sering mencolot pager (SMP 6 ndek Kawi) bablas nang stadion…muleh2 magrib dikamplengi ebes…
    yo’opo-yo’opo pancen AREMANIA TIDAK KEMANA-MANA, TAPI AREMANIA ADA DI MANA-MANA……

    MALAS UTAS AWIJ
    ———-aremania.jember———-

  2. WAKAKAKAKA
    gal bedho adoh kerrrr…..
    tapi mending ndik kene(balikkpapan) ono sekretariat arema

    wis pokoke arema pancen enak tenan
    wakakakaka

  3. ayas wes mari rantaune ker tp ewud kenangan pait pas ayas rantau.waktu iku arema niam ndik deltras terus rusuh. sampe aremania korban jiwa. ayas krungu lgsg tlpon indo. dadakno ponakan ayas meh ae. gak sadar atang2 ndik stasiun sepur sda kenek kepruk bonek jare sam ayas sing nyusul. sampe sam ikul karo aremania oket nyambangi nang hamure. jian arema dibelani tenan karo kera ngalam. ayas disek lek preian bingung golek koran pingin ocom arema hehe

  4. podo sam aku pisan yo ngono pas nang tangerang cipondoh gara gara gae klambi arema osi nakam bakso gratis hahaahahha nayamul yo pas ketemu wong sawojajar dodolan bakso nang cipondohhahaha jare koyo ketemu dulur adoh

  5. ancene oyocrep ayas. masio ndik luar kera ngalam kompak koyok dulur. kepetuk mesti guyon sing diomongno arema,musik karo nakaman xixi. .

  6. Hehehehe…
    podo ae sam aku ndek kene yo ngono, ayas idrek di Maumere ngarakes… FYI, Maumere ki ndek Flores, NTT. Kucoba menyebarkan virus2 Aremania disini, ndek kene onok bengkel sing duwe kera ngalam nasip, bengkele jenenge Bengkel Arema, ayas asaib ngumpul2 ndek kono, y’opo yo…rasane enak ae lek kumpul podo karo kera ngalame, hehe…ayas osi ngomong osob walikan karo arek2…
    Lha lek mulih nang ngalam tak usahak2no iso melepas kerinduan nonton Arema, tak belan2i nonton Arema niam masio ojobku kdg mencak2 lek ngerti aku nonton arema, hehehe….emang kadang awak ewed kudu duwe prinsip
    AREMA 99%
    OJOB 1%
    hehehehehe…
    Konco2ku arek flores ndek kene mesti wes titip soak Arema lek pas aku ngalup nang ngalam. Dadi ojok salah lek onok wong Flores nggae soak Aremania….hehehehehe….

    Salam Satu Jiwa
    Jauh Dekat hatiku untuk Arema !!

  7. Ancen Arema & Aremania ga iso pisah, Modele rogo ambek roh. Nek ketemu podo ngalame dek daerah jobo rasane koyo nemu emas hare, suenenge setengah mati. Malah iso2 dadi saduluran. Memory of Ngalam Ga kiro iso dilalekno…….

  8. Iki pengalamanku nonton Arema di Jakarta.Waktu mari pertandingan Arema Ayas nggak Kolem hilum nang Ngalam.Ayas nang dulur ndek Bekasi disik selama 1 minggu.Waktu ayas kate Ngalup,ndek Pulogadung dicegat calo-calo Karcis Kera2 Batak sing serem2 iku lho ker.Wah aku diseret kanan kiri dipekso ukut karcis Bis sing Larang Poll.Lha biasane Ngalup Ngalam rego karcise 85 ubir iki dadak njaluk 2 kali lipate yo jelas ayas emoh tah .Sebagai wong Ngalam yo nglawan tah sampek antem-anteman.Tasku sing isine soak dan syal Arema nang kera2 Batak iku diudal-udal isine ee ndilalah yo kok ono kera2 Ngalam sing Idrek ndek Batavia liwat.Dadine kera2 tersebut langsung mbelani aku lan nglawan Calo Karcis Batak.Hasile meski ono lebam2 sithik yo iso mengalahkan Calo2 iku.Eh terus ono silup sing nolong pisan tibak’e wong Nenjap dadine digowo nang pos polisi terus ditukokno Nakam karo Karcis Pisan.Lego atiku Ker..ternyata walaupun di perantauan tapi semangat persaudaraan sesama kera Ngalam sangat kental terjaga…Bravo Aremania….

  9. aku pisan rek masio setaon iki kudu PSG ndek sidoarjo aku PSG ndek ELEKTROLUX (servis mesin cuci karo kulkas)
    tapi sampek saiki
    geteh iki sek biru rek
    kuku iki sek lincing
    nggoroan iki sek meraung-raung
    intine jwa iki sek jiwa2 ongis nade

    untunge wingi arema niam ndek ojraodis
    dadi aku iso ngobati kangen ku ambek arema aremania

    tapi sakdoronge ublem nang noidats ono pengalaman ker

    aku nang stadion nggowo duwek paspasan(20.000)
    lah takkiro tekit_e 15san tibake 25ewu
    aku bingung ker
    tapi aku tetep pingin ublem
    akhire aku nang omahe uwong seng bien kulkase tau tak servis
    terus ambek rai gedek aku nyeleh duwek 5000 nang wonge
    tak kiro kate di gusak tiba-e wonge kipa ilakes
    he he he
    akhire iso ublem

    masio kalah aku tetep salut karo arema
    opo meneh karo AREMANIA,
    MASIO GAK NGGAWE ATRIBUT KALIAN TETEP AREMANIA SEJATI

    atas perhatianya saya ucapkan salam satu jiwa sebanyak-banyaknya

  10. masio ayas biyen d mlg cm nonton 1x di gajayana, tp saiki masio d bdg, ayas lek nonton arema di kos koncone ayas seng podo kera ngalam di deket kos pasti tak kabari, trus ndelok bareng d tv….
    yo koyo uwong gendeng ngono, pas nonton kadang2 nyanyi yel2’e arema opomaneh lek wes gol, buengok-bengok sampe sak kosan heran….. pokok’e heboh……
    pokok’e AREMANIA ada d mana-mana….

    Salam Satu Jiwa…..

  11. Salam Satu Jiwa…

    AREMA pancen nawak puuuuooolll…

    Ayas kera Ngalam aseli, kadit campuran. Saiki ayas wis omil tahun odip nang Olos sak jane kangen karo nawak2 Arema karo daerah Ngalam, tp gawe ngobati kangen sering kumpul karo kera2 Ngalam nang Olos kene. Jarang Ngalup jesss…

    Nang Olos nayamul kanyab kera2 Ngalam yo podo rukun, nolong. Malah kera2 Ngalam nek ketemu sek gawe osob Ngalaman. Opo maneh pas bal2an Arema kera2 ngumpul bareng dhelok tipi, kadang pas neam nang Manahan nontok jesss…kadang ingeb sak durunge tanding kera2 nang Manahan ngumpul karo kera sing teko Ngalam…(wah koyo’ nontok nang gajayana dhisek..). Malahan uwong OLOS dhewe ngakoni ”AREMA apiek tenan”

    Tp wingi kera2 Ngalam nang kene (OLOS) rodho’ sedih soale tim kebanggaan dipermainkan wasit (Gatheli….), uwong gak penthos ae dipasang. Yo wis lah sing uwis mari yo…uwis, sing penting saiki kudu mempeng digawe tahun ngarep.

    Tak akoni semboyane AREMA bener…:
    ”AREMA TIDAK KEMANA – MANA TAPI ADA DIMANA – MANA”

    Masio adoh teko Ngalam tp kebersamaan AREMA masih tertanam dijiwa kami.

    KOKO – OLOS = SOLO

  12. aku yo ngono cak ! tapi aku PERSEBAYA dan truzzz mendukung perjalanan bajol ijo mergo aku BONEK SEJATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BONEK iku gaene rusuh (jancok, bejat, bangga)
    gaene ngrusak kompetisi (jancok bangga maneh)
    ga kreatif blazzzzz (nggilani cok …………….isin aku)

    tpi tetep militan dukung tim PERSEBAYA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    IJO…………………..IJO……………………IJO…………………….
    OKE………………..

  13. SALAM SATU JIWA

    Ayas yo podo sam, saiki ayas domisili di muarabungo, Jambi. Ayas pancen dudu asli kera ngalam tp Mediun, tapi ayas pernah manggon nang Ngalam suwe, sejak itu ayas jatuh cinta, fall in love with Arema n Aremania, ayas sering liat di gajayana.
    Terakhir ndelok Arema di Delta sidoarjo pas musuh persik pembukaan Copa, disawati karo bonek jancuk !.
    Meski ayas saiki jauh teko Ngalam tp ayas tetep SETIA DGN AREMA. bahkan ayas punya cita2 bkin AREMANIA cbg Muarabungo, Jambi. Doa’kan yo ker,

    AREMA TAK KEMANA-MANA TAPI ADA DIMANA.

  14. ayas ndik ngalam mulai 1994 sampe 2006 wingi, akeh sing wes ayas lakoni karo arema, tour pertama nok jakarta taon 1997, wektu iku sam joko susilo, trus, sam nanang, trio chili (Pacho, JM rubio, Araya), memori iku gak isok ilal.
    ayas saiki nok Iridek, nok Pare tepatnya, Euforia tahun 97 seakan kelab maneh nok atiku, ladub tutuk pare rasane wes koyok arema bakalan juara, lha yo opo, ayas iso bareng karo kera kera liyane sing tutuk ngalam uuuuaaakeh, bangga, haru campur dadi sitok. tapi setelah kejadian 16 januari iku bener2 nggawe aku trauma, lha yo opo nggawe soak arema nok daerah kediri selatan sopo kate wani? dadi ayas nek kate nok daerah kediri selatan, semua atributku sing nok libom, sing nok rotom, yo terpaksa dilepas, tapi untung nok pare gak onok sing koyok ngono, wong pare lebih “welcome” kepada aremania.
    tapi ker ayas usul, yo opo nek nok pare di deklarasikan aremania korwil pare? soale nok kene yo uuakeh aremania (sekitar 30 – 50 orang), iku mau usule ayas, yo opo ker?

  15. Lha lek ayas seje maneh ker,ayas iki Aremania Blasteran (Sebe Pandaan + Semem Ngalam) aku urip nang Pandaan tapi bwenci karo Sakera opomaneh Bonek. Lha di Pandaan akeh bonek karo sakera,Untunge ayas silup,masio anyaran tapi wis nglekec pistol, dadi ayas lek uklam-uklam mesti nggawe soak Arema karo tak kethokno pistolku,lek onok bonek karo sakera macem-macem yo tak pecah ndas’e karo pistolku. Sakjane aku wis meh berhasil bentuk Aremania korwil Pandaan,tapi pas iku onok oknum sing nggondol Ojire nawak2, deklarasine yo ditunda ker,nawak2 saiki sementara sek dadi Aremania Independent tapi yo wakeh jumlah’e. Mugo-mugo musim ngarep. Arema Balik Kandang nang Gajayana, dadi nawak2 gak kangelan lek kate Nonton Arema pas Niam..Oyi..???

  16. hahaha……………………

    bonek sakera iku onok nang ndi ae yo rek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    aku yo nggumun ko’ iso akeh men ………………………………..jan puuuuuuuuuuuuooooooooollllllllllllll………………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    padahal ga nggowo senjata yo tetep wani ae /////////////////////
    luar biasa arek 2 iku yo cak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. hahahahahahahahahahahahaahahahahaha…………………………………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. saluuuuuuuuuuut
    saluuuuuuuuuuuuuut
    sumpah sangar ker cerito2e….
    Ayas ndek Ngalam, wes Ngalam aman, sampean terusno wes idrek ndek njobo!!!

  19. Aku yo Duwe Crito Pengalaman Hidup.
    1. Pas Aku Urip Nang Jakarta (Cengkareng) duwe Konco Arek Jawa Tengah (NGAWI) Biyen Seneng Nggawe Soak PERSIK Sbb Persik Pas JUARA, Sak Durunge Nggawe Kaos PERSEBAYA Sbb Bonek Sangar Jarene…seng jelas Fanatik Pol nang Tim JATIM. Setelah Ngerti onok AREMA ambek kenal aku pisan …….saiki pindah nang AREMANIA di samping iku AREMANIA pas Juara COPA ping 2, Setiap onok pertandingan AREMA mboh ndek Tangerang opo nang Jakarta Pasti Berangkat Atine male dadi SINGO pisan (SENGGOL MURUP)…..saking Fanatike Tak kei Soak AREMANIA suenenge Gak Ketulungan …nangdhi2 di gawe….pas onok wong Suroboyo takok……cak kok wes pindah AREMANIA saiki ? kaos PERSEBAYA ne kok gak di gawe ?………………dng penuh Diplomatis (Singkat Padat & Bermakna)……..Wes Tak gawe “Lap Pel” cak.
    Cerita TANPA REKAYASA (Kejadian Asli).
    2. Lek Aku dewe pas Golek Spare Part Adapes Rontom nang Jakarta (Jl. Kebon Jeruk 3 JakPus cidek Glodog)…….dng Soak Kebanggaan AREMA……Ublem Toko……..Langsung Penjualnya Melototi “Logo AREMA”.
    Kera Endhi Sam ?…….Ayas Nulat Kulon Cidek Alun2, Oh Ayas Hebak ndek Kene Kera Kendal Payak. Golek Opo Sam……ojok seng iku iki Asli….Tak Discount 30%. MUANTEEEP pol.
    3. Pas Helom nang Ngalam numpak Matarmaja Kentekan Panggon…..akhire ngadek nang Ngarep Jeding (Puesing Pol)…….onok Arek Nggawe Soak AREMA……kera endhi sam…..Jodipan & ente…..Nulat Sam…..Wes Kene ae ( Ngglempo koyok Wong Mambung) Tapi Ngalah2i Super Executif (Prei Asongan & Pengemis & Copet + Ambune Jeding….Wong Panggone Odop He he he)….akhire Crito Ngalor Ngidul……Salk Pintu di Tutup Di Gawe Dewe……Jan Tenan Nikmat Tanpa Gangguan.
    Jiwa Kebersamaan ONGIS NADE TIADA DUANYA Ker.
    4. Seng Paling Berkesan….Aku Gak Pernah Njaluk Kiriman Tekan Malang Seng Neko-Neko (Oleh2 Ngalam an koyok Tempe, Apel, Bumbu Kajur……GAK KABEH….Kecuali Koran Malang Post (Gak Promosi) sbb Isine Akeh Berita AREMA & AREMANIA e seng Tak Perlu no Gak Onok Liyanya.

    AREMANIA I LOVE YOU…….AREMANITA WO I NI

  20. sam BlueBlood, pandaan mana sam aku yoo idrek nang pandaan saiki , osi melu 2 korwil pandaan tah ?

  21. matursuwun gae AREMANIA TENGGARONG seng ngingoni ayas pas ndelok arema neam ndek BONTANG.
    matursuwun sam……
    cuma AREMANIA yang PERNAH dan BISA konvoi ndek kota bontang. sek iling kan sam?
    onok AREMANIA ndek njero stadion, suarane MANDAUMANIA ilang, bisu……..

    masio aremania dicekal ndek balikpapan tapi arek2 yo tetep akeh seng oket..
    BALISTIK karo PFC wedi lek kalah kreatif karo AREMANIA…

    SALUT AREMANIA BORNEO……..
    BRAVO AREMANIA ……..

  22. O iyo ,…..rek itreng gak umak LEK ndek panggonku MERANTAU kene ( P. BATAM ) iki kera AYABARUS, ITAP, NUIDAM, yo,…. AREMA , soale onok opo2 playune yo nang kera ngalam. (Tapi kenek sing gak enak2, koyok ta ,…. regeg ) yo gak popo soale AREMA gak kolem regeg ( wis gak osom ) mek sebagai jembatan sarana gawe mendamaikan.

  23. mbohlah ayas gak iso ngomong nek moco tulisane nawak-nawak kabeh.. ayas yo ga adoh ambek kuto ngalam tapi wes jarang tail AREMA sakjeke niam nang kanjuruhan. wes sangang taun ayas idrek nang kuto kelahiranku-kutone bonek. AYAS SEPAKAT DADI AREMA iku pancen ueenak pol. JUARA GAK JUARA MENANG UTOWO KALAH WERNONE AREMA SEK ENAK DIDELOK. WES POKOKE DADI ISO DADI AREMA WES BERKAH BAGIKU, MASIO AKU DIBROJOLNO NANG RSAL AYABARUS

    APAPUN YANG TERJADI TETAP AREMA

    APAPUN YANG TERJADI TETAP AREMA

    APAPUN YANG TERJADI TETAP AREMA

  24. MALAS UTAS AWIJ

    buat semua
    AREMANIA JEMBER…..

    ayo konsolidasi….
    satukan jiwa……….

    (maksude ayo nggae pkumpulan….) :D

  25. lek anak singo-anak singo jember pengen kumpul2 ayas dijak yo…

    hubungi ae AGUNG (FKG) 081946627527

    ben enak rek,,,,soale 5 taon ndek kene ayas kadit pernah tail stan MAHAREMA ndek ngarep PKM pas maba-maba tas teko…

    kan bangga lungguh-lungguh ndek stan MAHAREMA menyambut MaBa dengan soak biru kebanggaan dan senyum semanis singa…..,,,, :D

  26. SALAM SaTU JiWA KERRRRR!!!!!!

    Ayas asline yo KERA NGALAM tapi yo sik onok darah campuran SINGAMANIA(Sriwijaya FC),soale ebes asli tekan Palembang tapi memes asli AREMANITA BARENG Ker.Aku dhewe yo pengen melok nimbrung nang kene .oleh gak?kudu oleh pokoke wong aku yo AREMANIA SEJATI!!!)Saiki aku dhewe nang jogja nyambut gawe nang perusahaan swasta,padahal biyen cita2ku pengen nyambut gawe truz dhuwit gaji iki kate tak entekno gawe nontok Arema niam ndek Gajayana,eh nlah kok aku malah dimutasi nang jogja kota seng gak onok sregg e blazzz!Saiki dhewe ayas wes sak taon ndek jogja,untuge ayas taon wingi osi nontok AREMA maen karo Kawasaki nang Gajayana trus osi ndelok Arema maen ndek Mandala krida padahal pas iku Aremania gak oleh oket,tp ayas nekat karo nggawe soak Arema werno ireng plus jaket urib karo DHUWEK rek(moso kate koyok…….BONEK !!!!!!!!).Sampe stadion ayas bingung iki ndelok tekan sebelah endi sing tepak plus aman,akhire ayas melok ndelok bareng wong2 Papua sing mbelani Arema karo bengak-bengok soale ono Ellie karo Alex…hehehehe supoyo aman Ker soale ayas ndelok dhewe emple!!!wis mek iku thok soale pas maen nang Solo dhewe ayas kadit osi oket(pas kerjo),tapi ayas tetep nekat pengen nontok Arema liwat TV padahal gak oleh nggowo tv nang ruang kerjo.Akhire ayas Ngotong-otong tv koyo maling TV(wes persis poll Ker!!!) pas pimpinanku metu,wes pokoke nekat puol masio dipecat aku yo gak ngurus.Ati iki koyoke gak lego lek gak ndelok nawak2 Aremania plus AREMA maen.
    AREMA2x!!!!!!!DIMANAPUN BERADA KAMI SELALU ADA KARENA KAMI ADA DIMANA-MANA
    POKOKE ATI IKI JIWA IKI TETEP DAN SELAMANYA
    AREMA
    SALAM DAMAI N SATU JIWA TO AREMANIA DI INDONESIA n DUNIA
    (saiki ae aku nggawe kaos Arema sak jakete sing tulisane guedhe AREMA plus logone,pokoe ayas buangga puuoolll dadi AREMANIA)

  27. fredy irawan arema bontang,ayas bien nontok bal2an gorong gak onok aremania di gajayana & brantas tapi obong2 koran paleng sing nontok kera2 iku aku ayas nahelop seneng tak trapno nang bontang gawe virus perdamaian sampai sak iki bontang kasih virus sing apik suwon nawak2 aremania sak dunyo suwon salam satu jiwa.fredy irawan arema bontang/aremania nahelop

  28. Waduuuh ayas yo ngono JEZ wis kesuwen ndek arab perbatasan yaman eling eling ngowo gepengan ditenggak sampek entek terus ndelok lab laban nang stadion gajayana. Lho dhadhak kethok kaos AREMA wah sueneng, tak takoni kera ngalam jes ? oyi sam. ngalame ? panjen. wah hebat ngalam sudah meluas.
    Salam kabeh Nawak nawak kerajaan Kasin INGGRIS. Aku salah satu warga ngalam dan Kasin kususnya. Selamat berprestasi. Buktikan kera ngalam juga hebat hebat.
    MLS SPV Indomie Southern Region KSA

  29. Ping balik: Kumpulan Cerita-Cerita Aremania Rantau (Bag-1) « Kosim Junaedi

  30. Ping balik: Kumpulan Cerita-Cerita Aremania Rantau (Bag-2) « Kosim Junaedi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s